Sterrehof’s Dante geplaatst in GP Treffen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Julia eindigen als tiende in de Glock's Grand Prix

Sterrehof’s Dante heeft in de Grote Prijs van Treffen nogmaals aangetoond prima op weg te zijn naar het hoogste niveau in de sport. Vorige week kwam ze met Julia in Amsterdam al voor het eerst in actie op 1.60m. Dit debuut verliep weliswaar niet foutloos, maar met deze ervaring op zak volgde tijdens de Glock’s CSI3* wel een knappe nulronde in de basisomloop van het hoofdnummer. Julia kon zich vervolgens in eigen land jammer genoeg niet mengen in de strijd om de hoofdprijzen in de barrage en eindigde met onze tienjarige Canturano I-dochter op een nette tiende plaats.

Voor Marc beperkte het succes op het Glock Horse Performance Center zich tot prima optredens van hem en de achtjarige Flow in de Youngster Tour. Nadat het duo eerder in de week nog een knappe vierde plek had behaald, eindigden ze de finale op zondag met één spijtige fout in het basisparcours.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier