Sterrehof’s Dante opent indoorseizoen succesvol

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Julia naar zevende plaats in Medium Tour finale Jumping Zwolle

Het nieuwe seizoen werd passend geopend op een nieuw evenement. De eerste editie van het super georganiseerde Jumping Zwolle bleek een schot in de roos en leverde ook succes op voor Sterrehof’s Dante en Julia. Zij kenden een mooie opbouw van hun concours en piekten in de finale van de CSI3* Medium Tour. Na een vlekkeloos basisparcours volgde een bekeken bereden barrage, goed voor een mooie zevende plek en prima start van het indoorseizoen 2018/2019.

Een andere opsteker was het optreden van de nieuwe aanwinst Claire met Marc in de CSI1* Grote Prijs. Het nieuwbakken duo bleef net buiten de prijzen door een balk in het basisparcours, maar liet een veelbelovende indruk achter. De nog maar zevenjarige Claire is een dochter van de hengst Centadel en zowel haar moeder Marygold de Caryan (v. Le Tot de Semilly) als grootmoeder Verygold du Sapin (v. Narcos II) staan op 1.40m-niveau geklasseerd.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier