Sterrehof’s Edinus houdt sterke vorm vast

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Edinus tweemaal foutloos in rankingproeven CSI Treffen

Het concours van Treffen heeft vooral voor Sterrehof’s Edinus enkele mooie resultaten opgeleverd. In de CSI5* Glock’s Perfection Tour toonde hij met Marc enkele malen zijn sterke vorm die we vorige week ook op Jumping Amsterdam zagen. Op de afsluitende dag was er een knappe zesde plek in de 1.50m rubriek direct op tijd en nog geen 24 uur daarvoor imponeerde Edinus in een andere rankingproef, het Championat van Treffen. Ondanks een foutloze ronde bleek ons duo net te langzaam om zich te kwalificeren voor de winning round van deze 1.55m-rubriek.

Net niet voor Calimero

Een vergelijkbaar net-niet-gevoel werd ervaren tijdens de Grote Prijs. Hierin sprong Sterrehof’s Calimero uitstekend in de rondte, maar stond één gevallen balk groot succes voor hem en Marc in de weg. Eerder in de week liep Calimero nog in de prijzen tijdens de hoofdrubriek op vrijdag. Hierin kwamen Julia Sterrehof’s Cayetano wat tijd tekort, waardoor ze met één tijdfout buiten de barrage bleven.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier