Sterrehof’s Edinus in de prijzen op Jumping Zwolle

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc en Edinus beginnen indoorseizoen met vijfde plek

Ons indoorseizoen 2019/2020 werd door Sterrehof’s Edinus en Sterrehof’s Calimero geopend tijdens Jumping Zwolle. Edinus was Marcs troef voor de hoofdrubrieken, terwijl de tweede editie van dit prachtige concours dichtbij huis voor Calimero vooral als opwarmer van het nieuwe seizoen werd gebruikt in enkele 1.40/1.45m-rubrieken.

Edinus kwam op donderdag zonder springfouten, en dus voortvarend, uit de startblokken. Marc nam in de 1.50m-rubriek wel de tijd, wat hem twee strafpunten kostte. Een dag later ging het gaspedaal verder open. In de 1.50m-hoofdrubriek schaarde ons duo zich bij de in totaal zeven dubbel nullers. Hun strak gereden barrage deed Edinus en Marc op een mooie vijfde plaats belanden.

De goede vorm was in de pittige Grote Prijs op zondag nog altijd aanwezig. Helaas voorkwam een enkele springfout dat onze combinatie zich bij de vijf foutlozen voor de beslissende omloop wist te voegen. Ze bleven steken op een vijftiende plek (52 starters).

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier