Sterrehof’s Edinus naar mooi resultaat in Knokke

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Edinus en Marc 5e in 1.50m hoofdrubriek op zaterdag

Marc en onze toppaarden kwamen afgelopen week aan de start tijdens het CSI5* van Knokke Hippique. Aan de Belgische kust konden we een aantal mooie uitslagen noteren. Zo opende op donderdag Sterrehof’s Calimero met een overtuigende nulronde in de 1.50m-rubriek direct op tijd. Sterrehof’s Dante N.O.P. gaf hier op vrijdag een vervolg aan door twee nulronden te noteren in het 1.45m tweefasen en een van de volgprijzen te winnen. Het mooiste resultaat kwam op zaterdag op naam van Sterrehof’s Edinus. Hij kreeg een tijdfout in de eerste ronde van de 1.50m, maar liet deze opvolgen door een vlekkeloze tweede ronde, uiteindelijk goed voor een nette 5e plaats.

CHIO Rotterdam

De komende week staat het CHIO Rotterdam op het programma. Dan zullen de ogen mede gericht zijn op Marc en Dante, die onderdeel uitmaken van het Nederlandse springteam in de landenwedstrijd.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier