Sterrehof’s Edinus piekt in Dortmund!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Tweede plaats in Grote Prijs voor negenjarige Edinus

Marc en Sterrehof’s Edinus hebben een geweldig concours achter de rug in Dortmund. Tijdens de CSI4* Signal Iduna Cup behaalde de pas negenjarige Padinus-zoon met zijn berijder een prachtige tweede plaats in de Grote Prijs! De in de Westfalenhallen opgestelde basisomloop dunde het veld direct flink uit, maar Marc en Edinus wisten met een ijzersterke nulronde hun ticket voor de barrage veilig te stellen. Ook in het tweede bedrijf etaleerde ons duo hun uitstekende vorm. Een messcherp gereden rit bracht een nieuwe nulronde inclusief snelle tijd op het scorebord, minder dan vier tienden van een seconde achter de winnaars.

Beste prestatie

Voor Marc leverde dit topresultaat op het traditionele concours in Dortmund een auto van sponsor Mitsubishi op en voor Edinus de beste prestatie uit zijn nog prille carrière. Eerder in de week werd hij na twee nulronden ook al vierde in de 1.50m hoofdrubriek van de vrijdag en feitelijk is onze toekomsttroef al het hele jaar in uitstekende doen en zelden op een springfout te betrappen. Vorig jaar maakte Edinus reeds een succesvolle overstap naar 1.50m-niveau, wat er mede aan bijdroeg dat besloten werd om Edinus vast te leggen voor Marc.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier