Stoeterij Sterrehof te koop

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Na ruim vijftien jaar zullen stoeterij en sportstal in andere handen overgaan

Nadat zij ruim vijftien jaar lang Stoeterij Sterrehof naar diverse successen in de sport hebben geleid, is het moment voor Ivo en Ellen Campagne nu daar om hun paardenbedrijf van de hand te doen. De stoeterij annex sportstal in Nunspeet, gelegen in de nabijheid van het Veluwemeer, staat te koop en zal daarmee in andere handen overgaan.

Kwaliteit en welzijn

Stoeterij Sterrehof behoort tot de eyecatchers onder de hippische bedrijven in Nederland en is een plek waar alle facetten van (top)sport en -fokkerij samenkomen, en dit alles met oog voor kwaliteit en welzijn. Zo zijn op Stoeterij Sterrehof onder meer een binnenmanege (met ‘zwevende’ foyer), twee ruime buitenpistes, een galoppeerbaan, couloir, overdekte longeercirkel (alles voorzien van Agterbergbodem), een ruim stallencomplex (24 boxen en 4 loopstallen), bedrijfswoning, overdekte stapmolen, diverse zand- en weidepaddocks en 14 hectaren grasland (alles met hout omheind) aanwezig. Meer informatie is te zien op de site van Drieklomp Makelaars.

Geen afscheid van topsport

Hoewel Ivo en Ellen met de verkoop een duidelijke stap terug zetten, zal dit voor hen geen afscheid van de paardensport en de ondersteuning van Stal Houtzager-Kayser betekenen. Onverminderd zullen zij de Nederlandse springsport een warm hart toedragen, wat in het verleden al succesvolle optredens van de Sterrehof-paarden op de Olympische Spelen en deelnamen op diverse WK’s en EK’s heeft opgeleverd.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier