Succes

Mooie momenten in beeld gebracht

Succes

In de meer dan tien jaar dat Stoeterij Sterrehof bestaat hebben we grote successen mogen vieren. Er zijn diverse belangrijke Grote Prijzen gewonnen en twee succesvolle deelnames aan de Olympische Spelen steken daar nog eens bovenuit. Bijzonder voor Ivo en Ellen was ook de ereprijs ‘Paardenman van het Jaar 2012’, uitgereikt tijdens Indoor Brabant 2013.

Uitgelicht

Het hoogst haalbare is het doel op Stoeterij Sterrehof. Als dit streven dan uiteindelijk wordt verzilverd -in dit geval zelfs letterlijk- is dat een kroon op het werk. Tijdens de Olympische Spelen van 2012 legden Marc en Sterrehof’s Tamino met hun nulronden een stevig fundament voor het door Nederland behaalde teamzilver, een medaille met voor ons een gouden rand. We herinneren ons natuurlijk nog vele andere hoogtepunten, waaronder het individuele succes voor Marc en Sterrehof’s Opium tijdens de Olympische Spelen van 2008.

Uitgelicht

Net als in 2012 viel er in 2017 veel moois te vieren. Marc en Sterrehof’s Calimero openden het outdoorseizoen met goud op het Nederlands Kampioenschap in Mierlo en sloten het af door met het Nederlandse team de FEI Nations Cup finale in Barcelona te winnen. Tevens eindigden ze als derde in de Grote Prijzen van Indoor Brabant, CHIO Rotterdam én CHIO Aken.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier