Succesvol indoorseizoen jonge paarden

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Ereplaatsen voor Maserati, Liberty en Mercurius, nulronden voor Chapeau en Orion

Bij aanvang van het groene seizoen blikken we kort terug op de afgelopen maanden van het indoorseizoen. Onze stalruiter Edward van den Bragt was regelmatig goed op dreef met onze jonge paarden, die weer veel waardevolle meters wisten te maken. Zo behaalde hij met Liberty S (v. Sterrehof’s Great Blue) naast een recente overwinning, ook een 2e, 3e en 5e plek in de klasse 1.20. Maserati (v. Eldorado van de Zeshoek) deed hier niet bepaald voor onder met mooie 2e, 5e en 6e plekken in het 1.30. Leeftijdgenoot Mercurius S (foto, v. Diamant de Semilly), die alweer enige tijd op Stal Houtzager staat, behaalde ook een tweede plaats in het 1.30 en maakte een succesvol debuut op 1.35m.

Fijne nulronden

De jongste lichting voldeed eveneens aan de verwachtingen. Hoge klasseringen werden niet behaald, maar wel de gewenste ervaring inclusief de nodige fijne nulronden in de klasse 1.10 voor de vijfjarige Orion S (v. Cornet du Lys) en Chapeau S Z (v. Sterrehof’s Cayetano Z).

Een impressie van Orion, Chapeau, Maserati en Liberty (in die volgorde) zie je in onderstaande video.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier