*Te koop* 5-jarige merrie Madesca

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Madesca is een van onze jonge talenten en opgeleid tot op 1.20m niveau

Stoeterij Sterrehof biedt met enige regelmaat paarden uit eigen opleiding te koop aan. Hieronder de nu vijfjarige merrie Madesca. Zij is momenteel op L-niveau geklasseerd en getraind voor de klasse M. Deze royaal ontwikkelde, talentvolle merrie toont bij het springen de juiste instelling, veel inzet en daarmee de nodige toekomstpotentie.

Berlin x Numero Uno

Madesca is gefokt uit de bewezen combinatie Berlin x Numero Uno. Berlin, in 2006 deel uitmakend van het gouden Nederlandse WK-team, behoort tot de hedendaagse tophengsten, met vele nakomelingen die op het hoogste niveau schitteren.

De moeder van Madesca maakt de afstamming van deze merrie alleen maar interessanter. Numero Uno-dochter Desca (elite, 81 punten EPTM-test) voorzag ons eerder al van beloftevolle paarden, waaronder Ivo-C en Joint (beiden van Opium) en Helioon (v. Jaguar Mail). Ook deze op voorhand door ons geselecteerde paarden kregen hun opleiding op Stoeterij Sterrehof. Inmiddels is de pas 8-jarige Joint op internationaal 1.45m niveau geklasseerd en boekte al verschillende overwinningen met de Duitser Alexander Müller bij de jonge paarden. Ook Helioon (sportnaam Lord Fauntleroy K) heeft zich bewezen in de internationale sport en loopt op CIC2*-niveau in de eventing.

Desca is tot slot ook de tante van zeven internationale springpaarden, waaronder Audi’s Wizard (1.60m), Fresca (1.55m) en Gisca (1.50m).

Contact

Madesca valt in de hogere prijsklasse Bij serieuze interesse kan voor meer informatie over Madesca contact worden opgenomen met Edward van den Bragt via tel. nummer: +31 (0)6 50 59 99 98

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier