Terugblik op een geweldig Jumping Amsterdam

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Terugblik op een geweldig Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam is een van de evenementen die we als Stoeterij Sterrehof een warm hart toedragen. Waarom dit zo is, werd opnieuw duidelijk tijdens de 58ste editie van dit fantastische concours. Vier dagen lang was de RAI voorzien van sfeer en enthousiasme, verzorgd door een met momenten uitzinnig publiek van paardensportliefhebbers. Ook vanuit Stoeterij Sterrehof hebben we hier volop van genoten en zijn we blij dat we aan dit alles ons steentje hebben kunnen bijdragen.

Dit gebeurde onder meer vanuit de ondersteuning die we samen met Anemone Horse Trucks aan de Grote Prijs hebben gegeven. Naast de afsluitende hoofdrubriek op zondag was er nog de openingsrubriek op vrijdag die onze naam droeg. Tijdens deze Stoeterij Sterrehof Prijs voor de para-dressuur belandde het geroutineerde duo Frank Hosmar en Alphaville N.O.P. op de eerste plek.

Ook op het sportieve vlak meldde Stoeterij Sterrehof zich in de Amsterdamse ring. Op vrijdagavond reed Marc onze Sterrehof’s Baccarat naar een prima resultaat in de Intergo Prijs. Bijzonder mooi verliep vervolgens op zondagmiddag de Provincie Noord-Holland Prijs. Prijzenpakker Sterrehof’s Bylou maakte zijn reputatie weer eens waar door met Marc op plek twee te eindigen en ook Julia kon zich met Sterrehof’s Ushi scharen onder de prijswinnaars.
In de daaropvolgende Grote Prijs versperde een balk de weg naar de barrage voor Marc en Sterrehof’s Calimero. Ook voor Julia en Sterrehof’s Cayetano Z (foto) bleef het bij een optreden in het basisparcours. Toekomstige opvolging van onze beide topruiters had zich al op de zondagochtend gemeld. In de Paard-Pony Relais deed Nina Houtzager haar eerste internationale ervaring op door met haar vader aan deze rubriek deel te nemen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier