Tienjarig jubileum opgeluisterd met eigen concours

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Tienjarig jubileum opgeluisterd met eigen concours

Stoeterij Sterrehof bestaat dit jaar tien jaar en dat willen Ivo en Ellen Campagne niet onopgemerkt aan paardenminnend Nederland voorbij laten gaan. Voor het eerst organiseren ze samen met organisatiebureau EQ International op 30 mei een springconcours dat tevens als selectiewedstrijd geldt voor de door Stoeterij Sterrehof gesponsorde Outdoor Gelderland Trofee. De finales hiervan worden verreden tijdens het internationaal springconcours Outdoor Gelderland, van 28 juni tot en met 2 juli op Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem.

De Outdoor Gelderland Trofee wordt verreden in de klasse L, M en Z en biedt basisruiters de kans om tijdens de finale te proeven van de internationale ambiance van Outdoor Gelderland. Ivo en Ellen Campagne dragen de breedtesport al jaren een warm hart toe en dit initiatief maakt onderdeel uit van de evenementen die vanuit Stoeterij Sterrehof worden ondersteund.

Lees hier het hele artikel.

Bron: EQ International/Wendy Scholten

 

 

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier