Topklasseringen voor Cayetano en Baccarat

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Cayetano en Baccarat naar plekken vijf en zes in Grote Prijs Oliva

Nadat Julia en Sterrehof’s Cayetano Z vorige week al op dreef waren in de eerste Grote Prijs van de drieweekse Mediterranean Equestrian Tour in Oliva, gooiden ze er in week twee nog een schepje bovenop. In de hoofdrubriek kwam de voor Oostenrijk uitkomende combinatie dit keer op een mooie vijfde plaats terecht in een veld van maar liefst 86 deelnemers. De al enige tijd in prima vorm stekende Cayetano sprong net als een week eerder naar twee sterke nulronden, inclusief strak gereden barrage.

Daarmee was voor ons de koek nog niet op. Ook Marc bleek weer uitstekend op dreef met Sterrehof’s Baccarat (foto). Het duo schaarde zich eveneens bij de slechts acht combinaties die tweemaal de nul wisten te houden onder de Zuid-Spaanse lentezon. Als een ware gentleman liet Marc echter zijn vrouw voorgaan in de barrage en nestelde zich op een knappe zesde plaats.

Felicitaties gaan ook uit naar Willem Greve en Remco Been die op de plekken drie en vier deze Spaanse Grote Prijs een duidelijk Nederlands tintje gaven.

Klik hier voor de uitslag.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier