Updates op onze website

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Nieuwe beelden toegevoegd en paardenoverzicht geactualiseerd

Onze geheel vernieuwde website is begin dit jaar live gegaan. Aan de hand van de huidige opzet van dit online kanaal hebben we veel mogelijkheden om ons bedrijf en de paarden, inclusief onze visie over het houden en opleiden van (top)sportpaarden, op een inhoudelijke en visueel aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen.
Vanwege de mooie sportieve successen van het afgelopen jaar, wijzigingen in het paardenbestand en de aanwezigheid van actuele beelden van het bedrijf en de paarden, hebben we een uitgebreide update op de site laten doorvoeren.

Dante en Edinus

Bij de internationale paarden zijn onder meer Sterrehof’s Dante en Edinus, die we in mede-eigendom met Stal Houtzager-Kayser hebben, toegevoegd. Beide paarden zijn nog jong en hebben dit jaar met respectievelijk Julia en Marc een succesvolle overstap naar 1.50m-niveau gemaakt.
De meeste wijzigingen zijn doorgevoerd op de pagina fokkerij. Het overzicht met fokmerries is geactualiseerd en bestaat nu met Centolina, Ushi en haar dochter Henna S uit drie genetisch hoogwaardige merries. Daarnaast staan de dit jaar geboren veulens -nu bijna jaarlingen- in dit overzicht erbij en zijn er verschillende paarden toegevoegd aan de jaargangen 2015 en 2016.

Onze jonge nafok op deze pagina is afkomstig van diverse interessante merries, waaronder onze eigen Centolina, Henna S en Pherna. Voor het vaderschap tekenen naast Sterrehof’s Opium en Sterrehof’s Great Blue hengsten zoals Baloubet du Rouet, Diamant de Semilly, Berlin, Chaman, Toulon en Jenson van ’t Meulenhof.
Tot slot is ook het overzicht van de paarden in opleiding, waarin ook enkele wijzigingen hebben plaatsgevonden, geactualiseerd.

Memories

Naast alle veranderingen bij de paarden zijn er op verschillende plekken nieuwe foto’s toegevoegd aan de site. Dit geldt voor de homepage en de pagina’s over onze visie en de faciliteiten en zeker ook voor de ‘Memories’. Gezien de prachtige hoogtepunten voor Marc en Sterrehof’s Calimero in het afgelopen seizoen hebben we aan het fotoalbum ‘Succes’ een mooi hoofdstuk kunnen toevoegen. Tot slot is er veel aansprekend nieuw beeld toegevoegd aan de albums ‘Plezier’ en ‘Behind the Scenes’.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier