Ushi’s veulen geselecteerd voor Zangersheide Quality Auction

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Bella Ushi S Z, dochter van Balou du Reventon en Sterrehof’s Ushi, onder de veilinghamer

Ons topveulen Bella Ushi S Z wordt op vrijdag 22 september geveild tijdens de prestigieuze Zangersheide Quality Auction, die traditioneel in de periferie van het WK voor Jonge Springpaarden in Lanaken wordt gehouden.

De opvallende Bella Ushi is zowel in type, beweging als genetische achtergrond om door een ringetje te halen, als dochter van de gewilde Grand Prix-hengst Balou du Reventon (Cornet Obolensky uit de moeder van Balou du Rouet) en onze eigen Grand Prix-merrie Sterrehof’s Ushi. Deze dochter van wereldkampioen Vigo d’Arsouilles is op haar beurt rechtstreeks gefokt uit de zeer bekende Narcotique de Muze II/Qerly Chin-moederlijn. Eerder fokten wij uit Ushi al onder meer Goliath S (1.45m-niveau) en Henna S, die weer de moeder is van de door ons gefokte toptalenten Kynan S (1.45m) en Mercurius S (1.30m en winnaar Sterrehof Trophy op Outdoor Gelderland).

Opvallende draagmoeder

Extra bijzonder aan Bella Ushi Z is haar draagmoeder. Deze Sterrehof’s Centolina sprong zelf internationaal, is een halfzus van drie 1.60m-paarden en kennen we als een uitstekende moeder. We tellen dus af naar vrijdag en hopen op een mooi resultaat en een nieuwe eigenaar die veel plezier van dit opvallende merrieveulen zal beleven.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier