Verkocht: talentvolle dochter van Sterrehof’s Centolina

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Next Lina verkocht met oog op sport en fokkerij

Stoeterij Sterrehof-fokproduct Next Lina S heeft een nieuwe eigenaar gekregen. Deze tweejarige merrie is één van de door ons gefokte nakomelingen uit de internationale sportmerrie Sterrehof’s Centolina. De familie Van Gemerden mag zich de gelukkige koper noemen en richt het oog op zowel de fokkerij als de sport met dit talentvolle paard. We wensen ze alle succes toe met deze mooie aankoop en hopen amazone Mabel van Gemerden in de nabije toekomst te zien schitteren met Next Lina!

Huidig aanbod

Regelmatig biedt Stoeterij Sterrehof paarden uit eigen (op)fok en opleiding te koop aan. Al deze paarden zijn gefokt en/of opgeleid conform de filosofie van ons bedrijf. Wil je meer weten over het actuele verkoopaanbod? Neem dan contact met ons op. Hier vind je een overzicht van enkele referenties, van jong en net zadelmak tot en met 1.60m Grand Prix-niveau.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier