Internationaal debuut voor Great Blue

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Westfaals gekeurde Great Blue maakt internationaal debuut

Een bijzondere week voor onze dekhengst Great Blue. De reeds als jonge hengst bij het KWPN gekeurde zoon van Plot Blue werd met open armen ontvangen door de hengstenkeuringscommissie in Westfalen, wat hem een goedkeuring bij dit bekende Duitse stamboek opleverde.

Kort na het mooie nieuws over zijn Westfaalse goedkeuring maakte Great Blue zijn opwachting op het internationale concours Après Ski Jumping op PSC Den Goubergh in Roosendaal. De zesjarige atleet maakte de benaming ’toptalent’ waar tijdens zijn internationale debuut bij de jonge paarden. In de tweefasen openingsproef van het CSIYH bleef hij overtuigend dubbel nul met vaste amazone Caroline Müller. Ook bij hun tweede optreden kon een nieuwe nulronde worden genoteerd en een volgprijs in ontvangst worden genomen.

Great Blue behoort met zijn afstamming en potentie tot de meest interessante hengsten van zijn jaargang. Hij heeft met vader Plot Blue en grootvader Libero H twee wereldbekerwinnaars op rij in zijn pedigree en weet zijn genetische achtergrond waar te maken onder het zadel van zijn Duitse amazone. Hieronder een impressie van Great Blue tijdens de afgelopen KWPN Hengstencompetitie:

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier