Sterrehof’s Baccarat

Onze vaandeldragers op de internationale concoursen

Baccarat

(Padinus x Silvio I)

Kenmerken Baccarat

Geboortejaar: 2006
Kleur
: Donkerbruin
Stokmaat: 1,63m
Geslacht: Ruin
Stamboek: KWPN
Fokker: J. Belt

Sterrehof’s Baccarat is een van de Grand Prix-paarden van Marc Houtzager. De met een voorbeeldtechniek springende zoon van Padinus etaleerde al op jonge leeftijd zijn geweldige talent. Zo wist hij in 2014 een derde plaats te behalen in de Grote Prijs van Donaueschingen. Een bevestiging van zijn potentie kwam in de winter van 2015, met een zesde plaats in de Grote Prijs van de prestigieuze Longines Hong Kong Masters. Later volgden nog hoge klasseringen in Grote Prijzen en belangrijke rubrieken in onder meer Rotterdam, Kapellen, Dortmund, Hagen en Münster.
In 2018 werd na een sterk optreden in de GCT van Hamburg een mooie 4e plek behaald in de Grote Prijs van CSI Twente. Tijdens CHIO Aken debuteerde Baccarat sterk voor het Nederlandse team, dat derde werd in de landenwedstrijd.

Baccarat Padinus  Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
 Ladina Grannus
Everdina
Lazura  Silvio I Sandro
Gelbkatze
 Ateria Nuriel
Rebecca

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier