Sterrehof’s Calimero naar podiumplek in Salzburg

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Prachtige derde plaats voor Marc en Calimero in GP Salzburg

Op wat een bijzonder mooie dag voor de Nederlandse springsport was, deelden ook Sterrehof’s Calimero en Marc mee in de successen. Onze toppers wisten op overtuigende wijze een derde plaats te behalen in de Grote Prijs van Salzburg. Calimero opende het bal in Oostenrijk met een powerronde in het basisparcours, waarin hij een uitstekende vorm etaleerde en imponeerde door scherpte en atletisch vermogen. In het tweede bedrijf opende Marc de aanval op de leidende tijd en deed dit met verve. Scherp draaiend en rijdend voor de eerste afstanden slaagde hij met Calimero in de opdracht.

Voor de zege bleek het uiteindelijk net niet genoeg. Deze bleef wel in Nederlandse handen, namelijk in die van Gerco Schröder, met zijn weer fitte Glock’s London. Een mooie opsteker op een dag waarop ook nog Sanne Thijssen zevende werd in Salzburg en Harrie Smolders op dreef was in Genève.

Niet snel vergeten

Dankzij het resultaat in Salzburg staat nu, met het eind van het jaar in zicht, de teller op liefst zeven top-3 plaatsen van Marc en Calimero in aansprekende Grote Prijzen. Dit is inclusief de zeges in Drachten en Ommen en daarnaast vier derde plekken in evenzoveel 5* Grote Prijzen, te weten die van Aken, Rotterdam, Den Bosch en Sopot. Tel daar nog de nationale titel in Mierlo en de winst met het Nederlandse team tijdens de FEI Nations Cup finale in Barcelona bij op en het spreekt voor zich dat 2017 voor ons een jaar zal zijn om niet snel te vergeten!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier