Calimero toont vormbehoud in Londen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc verdeelt de aandacht tussen GCT Londen (Calimero) en CSI Ommen (Edinus)

Terug van vakantie heeft Marc de draad weer opgepakt met Sterrehof’s Calimero. In Londen was hij goed op dreef in de vijfsterren Longines Global Champions Tour. Goed om te merken dat onze topper in nog altijd in uitstekende vorm is!

In de zware Grand Prix op zaterdagavond, waarbij de hindernissen tot de maximale hoogte werden opgetrokken, kreeg Marc jammer genoeg een foutje. Hij eindigde nog wel in de prijzen en was met een twaalfde plek de hoogst geplaatste Nederlander.

Eerder was er al een foutloze ronde in de Global Champions League, waardoor Marc een dertiende klassering kon bijschrijven. Twee keer prijs in drie gereden parcoursen (in de eerste GCL-rubriek viel een pechbalkje). Dat kon slechter!

Pendelen tussen Londen en Ommen

Marc reisde van Ommen naar Londen en terug, want CSI de Driehoek werd gereden. Hier startte hij met Sterrehof’s Edinus, de talentvolle zoon van Padinus. Na een rustig inlooprondje op donderdag bracht de Grand Prix niet het gehoopte topresultaat, maar wel weer een goed leermoment voor de nog altijd maar negenjarige Edinus.

Julia bracht Sterrehof’s Dante uit in de Medium Tour. Tijdens de finale op zondag was ze net iets te langzaam om in de barrage te komen, waardoor ze net buiten de prijzen bleef. Ook in een 1.40m-rubriek liet Dante zich al prima zien door ook hier alle balken in de lepels te laten. Nette rondes dus van Julia met deze merrie.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier