Calimero wint GP Drachten, Cayetano vierde!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Calimero wint GP Drachten, Cayetano vierde!

Een prachtig begin van het jaar voor Stoeterij Sterrehof en Stal Houtzager-Kayser. Onze Sterrehof’s Calimero wist met Marc het hoofdnummer van Indoor Drachten op zijn naam te zetten. Als kers op de taart behaalde zijn partner Julia plek vier met Sterrehof’s Cayetano Z in deze Grote Prijs op driesterren niveau.

Marc verscheen met Calimero als laatste starter in de barrage en wist daarmee wat hem te doen stond. Hij snelde als een mes door de boter doorheen het finaleparcours en wist de leidende tijd met bijna een seconde te verbeteren. Tegenover de media op Indoor Drachten stak Marc de loftrompet over zijn tienjarige Quidam de Revel-zoon: “Het is heel snel gegaan met Sterrehof’s Calimero. Het is er straks echt één voor de landenwedstrijden. Stoeterij Sterrehof kocht hem als 2,5-jarige op de hengstenkeuring en als zesjarige kwam hij bij mij. Talentvol is hij altijd al geweest. Je ziet wel dat de paarden waarmee wij succesvol zijn, zelf opgeleid zijn. Die ken je uiteindelijk veel beter dan wanneer je een paard koopt dat al lang een combinatie is geweest met een andere ruiter.”

Zoals vermeld maakte Julia het feest voor ons compleet. Ook zij realiseerde met Cayetano een tweede nulronde, maar kwam in tijd tekort om het haar partner echt moeilijk te maken. Het resultaat vormde opnieuw een bevestiging van de goede vorm waarin Julia en Cayetano al even verkeren.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier