Cayetano en Dante op dreef tijdens Horses & Dreams

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Cayetano Z imponeert in Grote Prijs Hagen, Sterrehof’s Dante in qualifier

Niet voor het eerst heeft het bekende viersterrenconcours Horses & Dreams in Hagen mooie resultaten opgeleverd voor onze paarden. Op het aansprekende terrein van Hof Kasselmann liet Sterrehof’s Cayetano Z met Julia opnieuw zijn mogelijkheden zien in een zware Grote Prijs. De  opvallend gefokte Grand Prix-hengst, die dit seizoen voor het eerst nakomelingen heeft gekregen -en nog krijgt-, behoorde met zijn berijder tot de slechts elf combinaties van de vijftig starters die de eerste omloop zonder springfouten beëindigden. De scherpe toegestane tijd werd echter niet gehaald, iets dat vijf van de genoemde elf combinaties overkwam. In de tweede omloop volgde een herhaling van zetten. Vier combinaties kwamen met één tijdfout over de streep, waaronder ook Cayetano, die uiteindelijk knap als achtste eindigde in deze eerste etappe van de prestigieuze Riders Tour. Het was daarmee een passend afsluiter van een sterk meerdaags optreden van Cayetano in Hagen.

Constant sterke Dante

Sterrehof’s Dante verdiende eveneens een dikke pluim voor haar sterke prestaties op Hof Kasselmann. Zij piekte op zaterdag in de 1.50m proef met barrage die gold als qualifier voor de Grote Prijs. Met Marc bleef de elfjarige merrie overtuigend nul in het basisparcours, waarna ze haar competitiviteit weer etaleerde door als vierde te eindigen van de zestien barragekandidaten. Een dag later was de vorm nog altijd daar in de Grote Prijs, de zwaarste proef die Dante tot heden met Marc liep. Ondanks een springfout liet Dante weer een prima indruk achter, zoals ze de afgelopen maanden aaneen al heeft gedaan!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier