Cayetano-veulen in kampioenskeuring KWPN

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Zoon van Sterrehof’s Cayetano Z eindigt in top van zijn jaargang

Op de KWPN Nationale Veulenkeuring (NVK) in Ermelo heeft Seigneur de Fleur B, zoon van onze Sterrehof’s Cayetano Z (foto), het tot de kampioenskeuring geschopt. In dit selecte gezelschap van de beste keuringsveulens van 2022 eindigde hij op een verdienstelijke twaalfde plaats. Het hengstveulen uit de eerste grotere jaargang van onze Cayetano behaalde recent nog de regionale KWPN-titel van de provincie Zeeland, waar we eerder over berichtten.

Vandaag mocht hij vanuit de ochtendgroep met hengstveulens door naar de finale met de beste hengst- en merrieveulens. Een mooi succes voor fokkers/eigenaren Louis Reijnierse en Mirjam Vreeke – Reijnierse uit Kapelle, die zich in het goede gezelschap bevonden van namen zoals Jan en Willem Greve (fokkers van het kampioensveulen), familie Van de Lageweg en Reini Tewis. Moeder van Seigneur de Fleur B is de merrie Fleur d’Usance, een dochter van Arko III en halfzus van vier internationale springpaarden, waaronder Art d’Usance (1.60m) en Gypsy d’Usance (1.50m).

Complete fokhengst

Vorig jaar werd Sterrehof’s Cayetano Z voor het eerst breder ingezet in de fokkerij, nadat nakomelingen uit zijn eerste, kleine jaargangen direct in de smaak vielen. Dit jaar zijn inmiddels vele opvallende veulens van Cayetano geboren, die zijn complete plaatje als fokhengst, met oog op eigen prestaties, geweldige afstamming en prachtige model, waarmaakt.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier