Centolina

Bij onze fokproducten zijn bewezen genen via een weloverwogen keuze bij elkaar gebracht.

Centolina

(Cento x Emilion)

Kenmerken Centolina

Geboortejaar: 2006
Kleur: Schimmel
Stokmaat: 1,70 meter
Geslacht: Merrie
Stamboek: SI-UNIRE (Italië)
Fokker: B. Silvio (Italië)

Sterrehof’s Centolina liep zelf tot op 1.40m-niveau in de internationale sport onder Marc Houtzager. Haar vader Cento behaalde grote successen met Otto Becker, behoorde tot de beste springpaarden van zijn generatie en bewijst tevens zijn waarde als fokhengst. Centolina’s moeder Lina, een dochter van Emilion, toonde zich een zeer waardevolle fokmerrie. Naast Centolina gaf ze nog zes nakomelingen die op internationaal niveau in de sport liepen, waaronder de 1.60m-paarden Play On, VDL Rina en de Zangersheide gekeurde Lindox.

Centolina wordt onder andere via embryotransplantatie voor de fokkerij ingezet. In 2016 werd haar dochter Lentolina S (v. Sterrehof’s Great Blue) bij ons geboren. In 2018 gaf ze ons veulens van Eldorado van de Zeshoek, Dominator Z en Aganix du Seigneur, in 2019 van Sterrehof’s Cayetano Z (2x) en Quabri de l’Isle en in 2020 opnieuw van Cayetano.

Centolina Cento Capitol I Capitano
Folia
Viola XI Caletto II
Lady
Legende
Lina Emilion Wellington
Ramirha
Dina Notaris
Sina

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier