Dante en Klasse naar topresultaat tijdens JIM

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante springt naar 2e en Klasse EB naar 4e plek in Maastricht

Zowel Sterrehof’s Dante (foto) als Klasse EB wist zich tijdens Jumping Indoor Maastricht van voren te plaatsen in een van de rubrieken van de CSI4*-tour. Dante kwam met Marc tot een topresultaat in de hoofdrubriek op zaterdag. In deze 1.50m proef sprong onze vijftienjarige, geroutineerde merrie tweemaal een overtuigende nulronde, waarbij ze als een van de eerste starters in de barrage ook een snelle ronde wist neer te zetten met haar berijder. Het leverde ons duo een prachtige tweede plaats op.

Klasse toont klasse

Op zondag toonde de pas achtjarige Klasse nogmaals haar potentie nadat ze eerder op dit indoorconcours al een mooie volgprijs in het Jokerspringen op 1.45m had behaald. In een rubriek direct op tijd, eveneens op 1.45m, bleef bijna de helft van de ruim 50 startende combinaties foutloos. Hieronder Klasse en Marc, die daarnaast hun strak gereden parcours in een snelle tijd wisten af te ronden, goed voor een uiteindelijke vierde plaats.

Onze derde troef, Sterrehof’s Calimero, liep op vrijdag nog een nette nulronde, maar kreeg in de afsluitende Grote Prijs helaas twee springfouten op zijn conto.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier