Dante meermaals in de prijzen in Hohen Wieschendorf

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante en Marc zevende in Grote Prijs en derde in GP kwalificatie

Sterrehof’s Dante en Marc hebben opnieuw een sterke concours op Duitse bodem achter de rug. Tijdens het CSI4* van Hohen Wieschendorf liep onze zestienjarige topmerrie naar een zevende plaats in de Grote Prijs. Samen met Marc behoorde ze tot de elf foutlozen in de hoofdrubriek van het Glantz Pferdefestival in Noord-Duitsland. In de barrage hielden ze de lei niet geheel schoon, maar een snelle ronde met 4 strafpunten was nog altijd goed voor een knappe klassering.

Podiumplek

Een dag eerder toonde Dante al haar uitstekende vorm. In de 1.55m qualifier voor de Grote Prijs werd een foutloos parcours opgevolgd door een foutloze barrage. Opnieuw met een snelle tijd, waardoor in deze hoofdrubriek van de zaterdag de derde plaats in beslag werd genomen door ons topduo.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier