Dante prima uit de startblokken in outdoorseizoen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante N.O.P. houdt de lei schoon tijdens het CSI van Hohen Wieschendorf

Na een korte wedstrijdpauze kwam Sterrehof’s Dante N.O.P. met Marc weer prima uit de startblokken tijdens haar eerste internationale wedstrijd van het outdoorseizoen. Het CSI4* van Hohen Wieschendorf was plaats van handeling en leverde een aantal fijne resultaten op. Gekeken naar de gemaakte springfouten hield Dante drie dagen aaneen de lei schoon. Ze startte het concours in het noorden van Duitsland met een tijdfout in de rubriek op 1.40m en sprong daarna op zowel vrijdag als zaterdag naar een 0-resultaat op 1.45m. De zaterdagrubriek was er een met barrage, maar daar spaarde Marc Dante voor, met oog op een logischere wedstrijdopbouw en op wat er nog komen gaat.

Mooie resultaten waren er ook voor Marc met Holey Moley van eigenaar Fred Lodewijk. Zo behaalde het duo een prachtige derde plek in het Championat op zaterdagavond.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier