Drie uit drie in Grote Prijs Opglabbeek

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Edinus, Dante en Eddie Blue in de prijzen

Tijdens de Grote Prijs van het CSI2* van Opglabbeek (België) kwamen drie paarden, die in (mede-)eigendom zijn van Stoeterij Sterrehof, aan de start. Dit deden ze samen met maar liefst 69 anderen. Uiteindelijk zouden er slechts negen combinaties foutloos blijven in het basisparcours op een hoogte van 1.45m. Twee van onze troeven zaten hier weliswaar niet bij, maar wisten toch een goede indruk achter te laten in de selectieve proef, die in de indooraccommodatie van Sentower Park stond opgesteld.

De achtjarige Sterrehof’s Eddie Blue (v. Mr. Blue) kreeg met berijder Roy Weel onderweg één balk aan de benen. Dankzij hun hoge basistempo viel het duo op de valreep echter nog in de prijzen. Sterehof’s Dante hield met Julia wel alle balken in de lepels, maar de negenjarige Canturano-dochter overschreed net de toegestane tijd en eindigde met één strafpunt op plek veertien. Wel erbij in de barrage was Edinus (v. Padinus, foto). Marc kende met de achtjarige ruin jammer genoeg niet het gewenste vervolg tijdens de ontknoping en belandde met 8 strafpunten op de negende plaats achter winnaar Willem Greve (Zypria S). Al met al dit keer dus geen topklassering, maar wel drie uit drie paarden erbij in de prijsuitreiking.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier