Eerste veulen van Sterrehof’s Bylou geboren!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Bylou schenkt ons een prachtig merrieveulen (v. United Touch)

We zijn blij verrast met de geboorte van Phylou. Het prachtige, rassige merrieveulen is de allereerste nakomeling van Sterrehof’s Bylou! Deze topmerrie, geklasseerd tot op 1.60-niveau, kende een bijzonder succesvolle internationale carrière met Marc. Ze behaalde meer dan twintig top 3-klasseringen, waaronder vijf overwinningen in onder meer Villach en Oliva en tijdens Jumping Amsterdam. Vanwege de sport was ze niet eerder ingezet voor de fokkerij, tot afgelopen jaar. Bylou heeft haar veulen zelf gedragen en op vrijdag 24 april volgde de geboorte van een gezonde dochter. Een prachtig hoogtepunt en welkome afleiding in deze zo vervelende tijd.

Vader United Touch S

Vader van Phylou is de genetisch eveneens zeer interessante United Touch S. Deze pas achtjarige hengst is internationaal geklasseerd onder Willem Greve en heeft als zoon van de sterk fokkende Untouched en de merrie Touch of Class de beroemde Classic Touch, in 1992 olympisch kampioene met Ludger Beerbaum, tweemaal in de derde generatie in zijn pedigree.

Met de geboorte van Phylou is op Stoeterij Sterrehof het veulenseizoen afgetrapt. We kijken vol verwachting uit naar de volgende geboorten uit de combinaties Sterrehof’s Cayetano Z x Sterrehof’s Ushi en Sterrehof’s Cayetano Z x Sterrehof’s Centolina

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier