Eerste veulen van Sterrehof’s Ushi geboren

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Merrieveulen van Comme Il Faut en Sterrehof’s Ushi geeft gewenste start fokkerijseizoen

Afgelopen week kregen we een ideale start van ons fokkerijseizoen en mochten we een aansprekend en atletisch merrieveulen van Comme Il Faut uit Sterrehof’s Ushi (foto boven) verwelkomen. Bij dit veulen is gebruik gemaakt van embryotransplantatie, en samen met haar draagmoeder maakt ze het goed.

Een van de beste merrielijnen

We zijn vanzelfsprekend zeer verheugd om een dergelijk merrieveulen uit deze combinatie als nieuwste aanwinst op Stoeterij Sterrehof te kunnen verkondigen. Moeder Ushi (v. Vigo d’Arsouilles) liep zelf succesvol op 1.60m-niveau en komt rechtstreeks uit de Narcotique de Muze II/Qerly Chin-lijn, oftewel een van de beste moederlijnen ter wereld. Vader Comme Il Faut kende natuurlijk een geweldige sportcarrière en is als zoon van Cornet Obolensky en Ratina Z eveneens genetisch gezien een hoogvlieger.

Nog meer te verwachten

Het bloed van Ushi en de legendarische Ratina Z is bij ons al eerder samengekomen bij Chapeau S Z en Cerly S Z, beide nakomelingen van onze tophengst Sterrehof’s Cayetano Z. In dit seizoen verwachten we nog meer veulens van Ushi, eveneens van een rechtstreekse zoon van Cornet Obolensky met een opvallende sportcarrière. Een begin als dit smaakt alvast naar meer!

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier