Embryo Sterrehof’s Ushi op Prinsjesdagveiling

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Echo van 't Spieveld x Sterrehof's Ushi in collectie Prinsjesdag Embryoveiling

Een embryo van Echo van ’t Spieveld uit onze topmerrie Sterrehof’s Ushi zal vanaf 3 februari onder de digitale veilinghamer komen tijdens de online Prinsjesdag Embryoveiling. De collectie van deze veiling bestaat uit het beste dat genetisch voorhanden is in de huidige springsport en dat gaat eveneens op voor de begin juni te verwachten nakomeling van Ushi.

Vader Echo van ’t Spieveld is BWP Ambassadeur, een zoon van Heartbreaker en de bekende merrie Tequila van Spieveld, en liep zelf op het hoogste niveau in de sport met Niels Bruynseels. Uit relatief weinig dekkingen gaf hij al een hele reeks internationale springpaarden. Het maakt de combinatie met onze Ushi alleen maar interessanter.

Narcotique de Muze II

Dat de nafok van Ushi gewild is, kwam immers al meerdere keren naar voren bij diverse veiling, waaronder nog dit jaar. Vreemd is dat niet. Zelf liep Ushi diverse jaren succesvol op 1.60m Grand Prix-niveau met Julia, en deze dochter van wereldkampioen Vigo d’Arsouilles is rechtstreeks afkomstig uit de wereldberoemde Belgische moederlijn van Narcotique de Muze II (1.60m)/Qerly Chin (1.60m). Ushi’s moeder is een halfzus van vijf 1.60m-paarden en vijf gekeurde hengsten, allen rechtstreeks gefokt uit Narcotique de Muze II (1.60m) en uit deze familie kennen we ook hedendaagse toppers als Killer Queen VDM (Daniel Deusser) en Levis de Muze (Ioli Mytilineou).

Bewezen in de fokkerij

Inmiddels heeft Ushi ook zichzelf in de fokkerij bewezen. Haar eerste nakomeling Goliath S staat op internationaal 1.45m-niveau geklasseerd en op Stoeterij Sterrehof zijn verschillende, veelal nog jonge nakomelingen van haar aanwezig, zoals Orion S en Chapeau S Z. Daarnaast zijn er veel verwachtingen van de opvallende Mercurius S, gefokt uit Henna S, een dochter van Sterrehof’s Opium en Sterrehof’s Ushi.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier