Felisimo opent indoorseizoen met zege

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof's Felisimo zegeviert bij zevenjarigen op CSI Salland

Een mooie start van het internationale indoorseizoen voor een van onze talenten! De zevenjarige Sterrehof’s Felisimo, een interessant gefokte dochter van Sterrehof’s Opium, wist met Michael Greeve de Stal De Sjiem Prix te winnen tijdens het CSI Salland. In deze rubriek voor zevenjarigen met barrage hielden slechts drie combinaties de lei tot tweemaal toe schoon. De strijd tegen de klok bleek eveneens een spannende en uiteindelijk was het Felisimo die met haar berijder aan het langste eind trok. Na afloop kon Michael dan ook de felicitaties van de regerende wereldkampioen en sponsor van deze rubriek in ontvangst nemen.

In de rubrieken van de Big Tour liet andere nog jonge paarden van ons een prima indruk achter. De pas achtjarige Sterrehof’s Eddie Blue (v. Mr. Blue) kwam met berijder Roy Weel op een nette negende plaats terecht in de selectieve Grote Prijs. Ook de negenjarige Sterrehof’s Dante (v. Canturano) kreeg met Julia Houtzager-Kayser één balk in de hoofdrubriek en viel daarmee nog net in de prijzen.
Tevens rest er nog een felicitatie voor Bianca Schoenmakers. De Brabantse amazone legde met Elmo beslag op de Stoeterij Sterrehof Prix, een rubriek op 1.40m, verreden in de Big Tour.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier