*Te koop* Genetisch interessante Kimberley

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Te koop: vierjarige, top opgeleide Kimberley

Conform de visie van Stoeterij Sterrehof worden onze jonge paarden op en top begeleid en opgeleid. Met enige regelmaat bieden we dergelijke goed getrainde en fijn te rijden paarden aan. Onder het huidige aanbod valt de genetische interessante merrie Kimberley, een nakomeling van onze olympische tophengst Sterrehof’s Opium, uit de moeder van Sterrehof’s Valdato (1.60m met Julia Houtzager-Kayser).

Kimberley (foto onder) is een vierjarige merrie met een stokmaat van 1.72m. Zij laat zich heel fijn rijden en springt al makkelijk een wissel. Kimberley loopt inmiddels op B/L-niveau en heeft een paar concoursen gesprongen. Ze is gefokt uit de Holsteinse topmerrie Kim I (Caretino x Capitol I), die we eveneens kennen als moeder van Sterrehof’s Valdato. Deze Valdato eindigde onder meer als zevende in de wereldbekerwedstrijd van Londen Olympia en als derde in de Grote Prijs van CSI Twente.

Neem voor meer info contact met ons op.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier