Hengstveulen voor Sterrehof’s Bylou!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Opvallend hengstveulen geboren uit de combinatie Grandorado x Sterrehof’s Bylou

Voor het tweede jaar op rij is er een zeer interessant veulen van Sterrehof’s Bylou op onze stoeterij geboren. Nadat we vorig jaar beschuit met de roze muisjes mochten serveren, staan er dit keer blauwe op het menu. Het aansprekende, royale hengstveulen heeft als vader Grandorado TN, de tienjarige hengst die recent nog onder Willem Greve opvallend voor de dag kwam tijdens The Dutch Masters – Indoor Brabant.

Moeder Bylou kende zelf een geweldige carrière met Marc. Ze liep tot op 1.60m-niveau en wist meer dan twintig top-3 klasseringen, inclusief vijf overwinningen, te behalen in de internationale sport. Op onze stoeterij wordt ze nu ingezet voor de fokkerij. Net als haar allereerste veulen Phylou (v. United Touch S) heeft ze ook dit veulen, dat de naam Radetzky heeft gekregen, zelf gedragen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier