Jonge paarden overtuigen in De Peelbergen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Nulronden en veel ervaring voor Claire, Henna S en Joel-S

Stal Houtzager-Kayser heeft met diverse jonge paarden, waaronder een aantal van Stoeterij Sterrehof, deelgenomen aan De Peelbergen Competitie in het gelijknamige paardensportcentrum te Kronenberg. Zo sprong Julia met onze achtjarige Claire (Centadel x Le Tot de Semilly) en kwam stalruiter Roy Weel in actie met de zevenjarige Henna S en de pas vijfjarige Joel-S. Alle rubrieken waren uitgeschreven als twee fasen ‘speciaal’ en leverden voor onze paarden in totaal 1 springfoutje en vijftien nulresultaten op.

Dochter Sterrehof’s Ushi

Claire bleef foutloos over alle dagen. De merrie, die al internationaal tot op 1.45m-niveau staat geklasseerd, opende sterk in de klasse Z en gooide er in de klasse ZZ nog een schepje bovenop door als derde te eindigen. Op vrijdag werd opnieuw een 0/0-resultaat behaald in het ZZ, goed voor plek 11.
Ook Henna wist te overtuigen. De dochter van onze 1.60m-toppers Sterrehof’s Opium en Sterrehof’s Ushi kreeg een balkje in de klasse Z, waarna ze foutloos bleef in de tweede fase. In de M volgde een 0/0-resultaat en op de afsluitende dag werd dit herhaald in de klasse Z. Ze wist zich in deze rubriek als 21ste van de 134 deelnemers te klasseren. De genetisch hoogwaardige Henna S is eerder bij ons ook ingezet voor de fokkerij en gaf ons al Kennet S en Mercurius S.

Aansprekende ruin

Tot slot deed ook Joel-S (op foto) veel ervaring op door twee dagen op concours te zijn. Deze nog jonge, aansprekende ruin heeft dus al de overstap van ons bedrijf naar Stal Houtzager-Kayser gemaakt en liet ook in Equestrian Centre De Peelbergen een prima indruk achter. Zowel op donderdag als vrijdag volgden twee foutloze fasen in de klasse L.

In onderstaande bedrijfsfilm ‘Van veulen tot Olympiadepaard’ wordt het traject dat de Sterrehof-paarden doorlopen in beeld gebracht.

Stoeterij Sterrehof: Van veulen tot Olympiadepaard from Arnd Bronkhorst on Vimeo.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier