Coming stars laten van zich horen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante, Eddie Blue en Felisimo tonen hun potentie

In de slipstream van onze gevestigde orde timmert een jongere lichting Sterrehof-paarden aan de weg. Een aantal van deze coming stars demonstreerde dat afgelopen week tijdens Indoor Wierden en het CSI Oldenburg.

Girl power

In Duitsland kwamen Marc en Julia in actie met respectievelijk Sterrehof’s Felisimo en Sterrehof’s Dante (foto). Marc vormt sinds kort een combinatie met de pas zevenjarige Felisimo, op haar beurt een dochter van onze Sterrehof’s Opium, waarmee Marc natuurlijk zijn doorbraak op het allerhoogste niveau beleefde. Het duo startte uitstekend in Oldenburg met een nulronde en een 8e plek in de openingsrubriek van de Youngster Tour. In de finalerubriek toonde Felisimo opnieuw haar potentie, al stond een balk een hoge klassering in de weg.
De slechts twee jaar oudere Sterrehof’s Dante (v. Canturano) liet met Julia girl power zien in de Grote Prijs van dit driesterren concours. Het duo, dat sinds Outdoor Gelderland een combinatie vormt, hield op knappe wijze de nul in deze selectieve rubriek op 1.55m en belandde na een balk in de barrage nog in de prijzen.

Mooie woorden

Sterrehof’s Eddie Blue kwam met Roy Weel iets dichter bij huis in actie op Indoor Wierden. Eddie Blue, die qua leeftijd tussen Felisimo en Dante in zit, liet weer zien uit het juiste (spring)hout gesneden te zijn. De zoon van Mr. Blue startte dit internationale indoorconcours met een vlekkeloos optreden in een tweefasenparcours. Ook in de tweede qualifier voor de Grote Prijs behield hij de nul en kwam zelfs op de eerste plaats terecht, waarbij de nodige punten voor de wereldranglijst werden gesprokkeld! Ondanks andermaal een goed optreden in de Grote Prijs kwam een dergelijk resultaat niet meer in het vizier door een balk in het basisparcours.
Roy, stalruiter bij Stal Houtzager-Kayser, had op de website van Indoor Wierden mooie woorden over voor Eddie Blue: ‘Het is een super paard met een super instelling en hij is ook nog eens voorzichtig. We hebben allebei niet zoveel ervaring op dit niveau. Het is leuk om er samen stapje voor stapje in te groeien.’

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier