Klasse EB en Mercurius S tonen potentie in Exloo

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Klasse 6e in Medium Tour Finale en Mercurius 12e in CSI1* GP

De achtjarige Klasse EB heeft haar potentie laten zien tijdens het CSI Exloo. Nadat ze eerder in de week al twee prima proeven op 1.45m-niveau had gesprongen, piekte ze met Marc in de 1.40m finale van de Medium Tour. Het duo voegde zich na een sterke foutloze ronde bij de negen andere kandidaten voor de barrage in een veld van 54 starters. Ook in deze finaleronde volgde een nulresultaat na een bekeken gereden ronden, uiteindelijk goed voor plek 6.

Mercurius S

Ook de twee jaar jongere Mercurius S liet zich weer prima zien. Ons eigen fokproduct, dat eerder dit jaar de finale van de Sterrehof Trophy won op Outdoor Gelderland, sprong nu met Maxime van Andel naar een foutloze ronde in de CSI1* Grote Prijs op 1.30m. Dit keer volgde geen vervolg van dat resultaat door een enkele springfout, maar het vertoonde in de ring, goed voor een 12e plaats, smaakte duidelijk naar meer.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier