Succes, sfeer en sportplezier op Outdoor Gelderland!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Stoeterij Sterrehof prominent aanwezig op Gelders topconcours

De geslaagde 2023 editie van Outdoor Gelderland maakte ons als sponsor, eigenaar, fokker en liefhebber van de sport enthousiast. Stoeterij Sterrehof was prominent en vanuit diverse facetten aanwezig op de aansprekende wedstrijdlocatie van Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender.

Klasse op dreef

Op het mooiste concours van Gelderland mochten we allereerst onze geweldige Sterrehof’s Calimero weer op internationaal niveau verwelkomen. Samen met Marc liep hij een aantal rubrieken in de CSI3*-tour en maakte daarbij geen enkele springfout. In de CSI1*-tour was er zelfs een hoofdrol voor onze toekomsttroef Klasse EB (openingsfoto). De pas achtjarige merrie sprong alle dagen goed en excelleerde met Marc in de Grote Prijs door op prachtige vierde plaats te eindigen na een overtuigend en snel nulresultaat in de barrage.

Stoeterij Sterrehof Trophy

De toekomst zag er ook mooi uit tijdens de ‘eigen’ Stoeterij Sterrehof Trophy. In de 1.20m finale op vrijdag ging de zege naar ons fokproduct Mercurius S (foto onder). De getalenteerde, zesjarige kleinzoon van Sterrehof’s Ushi snelde onder Maxime van Andel naar een niet meer te overtreffen resultaat in de barrage.
De andere finales van deze op Outdoor Gelderland inmiddels vertrouwde rubriek voor combinaties uit de landelijke sport, vonden op woensdag en zondag plaats. De 1.10m-finale opende zelfs het concours en kwam op naam van Daphne Mol, die ijzersterk voor de dag kwam met haar Lemoncello. Voor ons noteerde Edward van den Bragt hier een mooi resultaat door tweemaal foutloos te blijven met Toulady Z. Op de afsluitende dag volgde nog de 1.30m-rubriek. De laatste finale van de Sterrehof Trophy kende opnieuw sterke winnaars, dit keer in de hoedanigheid van Luke Hill en Louay Fortuna.

Grote namen

Onze ondersteuning aan dit topevenement kwam net als bij eerdere edities ook tot uiting in de Stoeterij Sterrehof Prijs, het hoofdnummer van CSI3*-tour op vrijdag. Diverse grote namen kwamen in deze pittige 1.50m-rubriek bovendrijven en uiteindelijk klonken de klanken van het Duitse volkslied voor de ervaren Janne Friederike Meyer-Zimmerman en haar Cornela, die een vlammende, foutloze barragerit wisten neer te zetten en later in de Grote Prijs op zondag eveneens tot de hoofdrolspelers behoorden.

ParaPaard

Last but not least stond dit jaar het Sportfonds ParaPaard als goed doel centraal op het Gelderse topevent. Dat maakte deze editie nog extra speciaal, aangezien Stoeterij Sterrehof al vele jaren ParaPaard een warm hart toedraagt en als goed doel graag ondersteunt. Meer hierover lees je ook op onze site.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier