Marc en Dante net naast de winst in Valkenswaard

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante N.O.P. na spijtige fout op plek 7 in GP Valkenswaard

Het CSI4* van Valkenswaard verliep voor Sterrehof’s Dante N.O.P. (foto) en Marc uit het boekje, tot aan de allerlaatste hindernis. Tijdens de inloopproef op vrijdag bleek Dante al in goede vorm op de grote graspiste van de Tops International Arena. Ze sloot de rubriek af zonder hindernisfout, maar met een enkele tijdfout.

Pole position

Het goede gevoel dat ze Marc gaf, zette zich voort in de Grote Prijs op zondag. Ons topduo ging in de hoofdrubriek als laatste van start in het basisparcours en voegde zich met een vlekkeloze ronde bij de overige tien combinaties voor de barrage. Ook in de beslissende omloop kwam Dante ijzersterk voor de dag. Ze lag zelfs op pole position voor de zege, kwam ruim een halve seconde sneller over de streep dan de leidende tijd, maar toucheerde onderweg daar naartoe spijtig genoeg op de laatste hindernis een balk, die genadeloos viel. ‘Echt een pechfout’, aldus Marc in een reactie, die wel zeer te spreken was over het gevoel dat de merrie hem gaf.

Sterrehof’s Calimero

Hetzelfde gevoel was er overigens ook bij Sterrehof’s Calimero. Onze tweede troef in Valkenswaard had een tijdfout in het 1.45m op vrijdag en kwam een dag later in het 1.50/1.55m uit op vier strafpunten. Marc: ‘Helaas viel ook hier de balk op de laatste, maar ik ben blij met de wijze waarop hij sprong.’

Klik hier voor de uitslag van de Grote Prijs.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier