Nafok Ushi gewild op bekende veilingen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Drie veulens en een embryo van Sterrehof’s Ushi voor topprijzen geveild

De nafok van Sterrehof’s Ushi bleek dit jaar gewild te zijn. Drie veulens en een embryo van onze topmerrie werden geselecteerd voor twee van de bekendste veulenveilingen en kwamen daar vervolgens voor hoge prijzen onder de veilinghamer.

De door ons gefokte Comme Ci Comme Ca beet het spits af op de editie van Flanders Foal & Embryo Auction in Moerzeke. Dit merrieveulen van Comme Il Faut veranderde daar voor €28.000,- van eigenaar. Later in het seizoen bleek een embryo op dezelfde Flanders veiling, maar dan in Dublin, niet minder gewild te zijn. De combinatie Ushi en Balou du Reventon was er goed voor €23.000,-.


Comme Ci Comme Ca

Zangersheide Quality Auction

Diezelfde combinatie werd dit jaar al geboren en betrof het veulen Bella Ushi S Z. Ons fokproduct werd geselecteerd voor de prestigieuze Zangersheide Quality Auction en voor de Balou du Reventon-dochter liepen de biedingen op tot en met €32.000,-. Een dag later kwam op dezelfde veiling de prijs voor een nakomeling van Ushi tot een climax. Het vorig jaar door ons verkochte embryo van Chacco Blue bleek uitgegroeid tot een opvallend merrieveulen en kwam uit op de topprijs van €48.000,-. Het was het tweede succes voor een veulen dat wij het jaar ervoor als embryo hadden verkocht, aangezien Tushi (v. Emerald van ’t Ruytershof), eveneens een merrie, de reservetitel op de KWPN veulenkeuring van Friesland wist te behalen en zich daarmee verzekerde van deelname aan de Nationale Veulenkeuring.       
Bella Ushi S Z

Eerste fokkerijresultaten

Zo is het voor ons mooi om te zien dat Ushi, voorheen succesvol tot op 1.60m GP-niveau met Julia Houtzager-Kayser, meer en meer haar stempel in de fokkerij begint te drukken. De dochter van wereldkampioen Vigo d’Arsouilles uit de rechtstreekse, beroemde moederlijn van Narcotique de Muze II, gaf ons eerder al Goliath S (1.45m-niveau) en Henna S, die weer de moeder is van de door ons gefokte toptalenten Kynan S (1.45m) en Mercurius S (succesvol op 1.30m en winnaar Sterrehof Trophy op Outdoor Gelderland). Daarnaast is de lijn van Ushi op ons bedrijf verzekerd via haar nog jonge dochter Cerly S Z en hebben we haar talentvolle zonen Orion S en Chapeau S Z momenteel in training.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier