Nakomeling Cayetano naar 2e bezichtiging KWPN

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Cayetano-zoon On My Mind, gefokt door Willem Greve, naar KWPN Stallion Show

In 2019 is de eerste jaargang van onze dekhengst Sterrehof’s Cayetano Z geboren. Uit dit exclusieve aantal van zes nakomelingen, waarvan verschillende talenten aanwezig zijn op Stoeterij Sterrehof, is nu een opvallende hengst doorverwezen naar de tweede bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring. Het betreft de 2,5-jarig On My Mind, een fokproduct van topruiter Willem Greve. Hij fokte deze zoon van Cayetano uit de op 1.60m-geklasseerde merrie Dolores MB (v. Thunder van de Zuuthoeve).

Zeer interessante afstamming

Ook Cayetano (v. Caretano Z) liep op het allerhoogste niveau en deed dit met succes en jarenlang onder het zadel van Julia. De zowel bij het KWPN als Zangersheide gekeurde hengst kent daarnaast een zeer interessante afstamming als kleinzoon van de legendarische Ratina Z. Haar dochter Calipa Z gaf liefst acht internationale springpaarden, waarvan er vier op 1.60m geklasseerd zijn. De meest succesvolle: Sterrehof’s Cayetano Z!

Beschikbaar voor fokkerij

Onze tophengst is sinds 2018 een paar jaar beperkt ingezet in de fokkerij. Zijn nafok bleek dermate te overtuigen dat we hem sinds dit jaar volledig beschikbaar hebben gesteld aan de fokkers. Meer hierover op de speciale pagina over Sterrehof’s Cayetano Z.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier