Opfok weer de verse weide op

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Ideale start van een nieuw weideseizoen

Het nieuwe weideseizoen is begonnen voor de jonge opfok! Het mooie weer viel vroeg dit jaar en nadat alle paarden weer door de smid waren bekapt, stond het sein op groen om ze op de wei te zetten. Dit gebeurt bij ons altijd in kleine groepjes, vanzelfsprekend gescheiden op geslacht en ook op leeftijd. De jaarlinghengsten en tweejarige hengsten houden we apart, vanwege de toenemende dominantie bij de tweejarigen. De merries lopen in eerste instantie nog gescheiden op leeftijd, maar die zetten we vrij snel bij elkaar. Het streven is om de jonge paarden tot begin november in de weide te laten staan. Dagelijks worden ze gecontroleerd zodat we altijd een oogje in het zeil kunnen houden.

Impressie & bedrijfsfilm

Dit jaarlijkse ritueel op ons bedrijf blijft een prachtig moment om te aanschouwen. Hieronder zie je een korte impressie en daar weer onder vind je een uitgebreidere film over het management en de opleiding van de Sterrehof-paarden.

Stoeterij Sterrehof: Van veulen tot Olympiadepaard from Arnd Bronkhorst on Vimeo.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorie√ęn aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier