OS Tokio: Sterrehof’s Dante N.O.P. naar finale landenwedstrijd

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Dante en Marc leveren belangrijke bijdrage aan kwalificatie Nederlands team

De Olympische Spelen kregen na de strijd om de individuele medailles een vervolg met de kwalificatie voor de landenfinale. Voor in tien van de negentien deelnemende landen lag er een ticket voor de finale te wachten. De opdracht voor Nederland, en dus ook voor onze topcombinatie, was opnieuw bepaald niet simpel. Naast alle pittige opgaven in het parcours kwam daar natuurlijk het olympische format zonder streepresultaat bij om voor een extra uitdaging te zorgen.

Sterke ronde

Ondanks dit alles kwamen Sterrehof’s Dante N.O.P. en Marc uitstekend voor de dag. De Nederlandse kampioenen sprongen een sterke ronde. Ze waren lange tijd op weg naar een nulresultaat, maar zagen op de insprong dubbel van de laatste lijn toch nog het plankje vallen en kwamen met een ingecalculeerde tijdfout op 5 strafpunten uit. Met de 13 van openingsruiter Willem Greve (Zypria S N.O.P.) en 8 van de bronzen Maikel van der Vleuten (Beauville Z) erbij kwam TeamNL uit op een totaal dat ze aan de goede kant van de streep bracht voor de finale. Deze apotheose zal op zaterdag plaatsvinden, waarbij de teller weer geheel op nul springt en er weer van alles mogelijk is.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier