OS Tokio: Sterrehof’s Dante N.O.P. naar individuele finale

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Foutloze ronde levert Marc en Dante ticket op voor olympische finale

Sterrehof’s Dante N.O.P. heeft zich na een ijzersterke openingsronde op de Olympische Spelen van Tokio weten te plaatsen voor de individuele finale (beste 30). Onze topmerrie maakte het voor de start van de individuele kwalificatie nog even spannend door kijkerig te worden, maar Marc bleef koel zoals we hem kennen, bracht de rust terug en loodste een overtuigend springende Dante met al zijn vakmanschap door het parcours.

Pittige opdracht

De opdracht was op voorhand niet bepaald makkelijk. Ons topduo moest feitelijk foutloos blijven om zich te kunnen plaatsen voor de finale. In een sterk veld van 75 deelnemers wisten de regerende Nederlandse kampioenen dit te realiseren. Op basis van hun tijd eindigden Dante en Marc als 22ste, wat betekent dat ze in de finale op woensdag als negende van start mogen gaan.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier