Paarden in de prijzen en nieuw veulen in Tubbergen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Great Blue, Edinus en Eddie Blue succesvol op Jumping Schröder Tubbergen

Het CSI3* Jumping Schröder Tubbergen is voor diverse van onze paarden prima verlopen. Onder meer de negenjarige Sterrehof’s Edinus sprong alle dagen overtuigend in de rondte. De dit jaar onder Marc tot op het hoogste niveau doorgebroken Edinus maakte geen enkele springfout. Enkel de toegestane tijd pakte niet in zijn voordeel uit en dat gebeurde ook in de Grote Prijs, waarin Marc niet het onderste uit de kan haalde qua snelheid. Met één strafpunt eindigde het duo op een nette tiende plaats. Wel snel in de basisomloop van deze 1.55m-proef, maar met één springfout waren Roy Weel en de eveneens negenjarige Sterrehof’s Eddie Blue. Een mooie prestatie van de op dit niveau nog onervaren combinatie, die op plek dertien de laatste volgprijs pakte.

Familie van Calimero

Roy kende nog meer succes met een van onze paarden. Samen met Sterrehof’s Great Blue (foto) zette hij een prima reeks resultaten neer in de Big Tour van het CSI1*. Na nulronden op donderdag en vrijdag volgde op zaterdag de kers op de taart, met opnieuw een vlekkeloze prestatie in de Grote Prijs. De zevenjarige Great Blue toonde zich ook in de barrage competitief en finishte op een knappe zesde plek.

Onze topper Sterrehof’s Calimero was er niet bij in Tubbergen, maar speelde indirect via zijn familie toch een rol op dit concours. Tijdens de Borculo JST Veulenveiling op vrijdagavond kwam een nichtje van hem onder de veilinghamer. Deze Noah W (foto onder) is een dochter van de fantastische Grand Prix-hengst Quabri de l’Isle en van de elitemerrie Benthe W, op haar beurt de driekwart volle zus van Calimero. Marc wist tijdens de veiling zijn slag te slaan bij dit bijzonder interessante merrieveulen, dat we nu samen in eigendom hebben.

Foto Roy Weel en Sterrehof’s Great Blue: Kiek4Fun

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier