Zege voor Dante en Marc in landenwedstrijd Rotterdam!

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Sterrehof’s Dante N.O.P. en Sterrehof’s Calimero sterk voor de dag op het CHIO

Na een jaar afwezigheid konden onze toppaarden eindelijk weer aan de start komen op het CHIO Rotterdam. Sterrehof’s Dante N.O.P. was Marcs troef voor de landenwedstrijd op vrijdag. Dante liep op donderdag al een prima inloopproef en zette deze lijn een dag later voort in de FEI Nations Cup. Ze leverde direct een bijdrage aan het Nederlandse teamresultaat door met slechts één strafpunt voor een nipte tijdsoverschrijding de finish te passeren in de eerste ronde.

Historische zege

Ook in de tweede ronde telde de score van Dante en Marc mee. Opnieuw was onze topmerrie ijzersterk onderweg, totdat een lichte touché aan het eind van het parcours een balk met enige vertraging liet vallen en ons duo op 5 strafpunten eindigde. Dankzij eerdere knappe ritten van Maikel van der Vleuten (Beauville Z) en Willem Greve (Zypria S N.O.P.) en een oplopende foutenlast bij de overgebleven concurrenten klom TeamNL, met ook Frank Schuttert (Lyonel D) in de gelederen, naar de mooiste plek en was de historische zege een feit!

Fitte Calimero

Op zondag nam Sterrehof’s Calimero de andere hoofdrubriek op het CHIO voor zijn rekening. Ook hij had op donderdag al laten zien in prima vorm te verkeren en bevestigde dit nog eens in de Grote Prijs. Met overtuiging nam de weer helemaal fitte Calimero alle opgestelde obstakels in het basisparcours. Een vlekkeloze nulronde hing in de lucht, maar spijtig genoeg versperde een balk op de allerlaatste hindernis ons duo de toegang tot de barrage. Waar vrijdag nog alles op zijn plek viel, volgde er op zondag in de stromende regen een tegenvaller, maar bleef bij het verlaten van het Kralingse Bos het goede gevoel van twee uitstekend presterende Sterrehof-paarden hangen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier