Sterrehof-paarden draaien warm in de Spaanse zon

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Marc naar ereplaatsen met Edinus en Dante in Sunshine Tour

Terwijl in Nederland winterse omstandigheden de afgelopen dagen de boventoon voerden, vertoefden onze internationale paarden in de prille Spaanse lentezon. Onder een aangename middagtemperatuur van 18 graden werden diverse rubrieken in de eerste week van de Sunshine Tour afgewerkt. Zowel Sterrehof’s Edinus (foto), Sterrehof’s Dante N.O.P., Sterrehof’s Calimero als Claire kwam in actie. Alle paarden sprongen fijn en draaiden zo warm voor het vervolg van het seizoen.

Prima begin

Centadel-dochter Claire behield driemaal de nul in rubrieken op 1.30m-niveau, de weer in opbouw zijnde Calimero kwam goed voor de dag in Zuid-Spanje en Dante en Edinus mochten terugkeren in een aantal prijsuitreikingen. Edinus behaalde een zevende plaats in het 1.45m tweefasen special en werd twaalfde in een 1.50m direct op tijd. Voor Dante was er nog een negende plaats in een 1.50m rubriek met barrage. Al met al een prima begin dat weer vervolgd gaat worden.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier