Sterrehof’s Calimero derde in GP Oliva

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Ook Klasse EB en Sterrehof's Dante sterk in 'hun' Grote Prijs

Een al succesvolle week in de Autumn Mediterranean Equestrian Tour kwam op zondag tot een mooie climax. Sterrehof’s Calimero en Marc begonnen de 1.45m Grote Prijs van Oliva voortvarend door zich met een sterke foutloze ronde te scharen onder de twaalf kandidaten voor de barrage in een startveld van 48 combinaties.

Dat onze zestienjarige topruin het kunstje nog altijd niet verleerd is, toonde hij nogmaals in de finaleomloop. In een strak gereden ronde bleven alle balken in de lepels en stopte de klok op precies 43 seconden, waarmee een ex aequo resultaat werd gerealiseerd met de Zwitser Niklaus Schurtenberger. Het bleek uiteindelijk voldoende voor een prachtige, gedeelde derde plek.

Klasse ook op dreef

Een dag eerder had de pas achtjarige Klasse EB zich al met Marc mogen melden voor de prijsuitreiking in de 1.40m Grote Prijs van de Silver Tour (foto onder). Ook hier werden twee knappe nulronden en een vakkundig gereden barrage beloond, dit keer met de vierde plaats.
Tot slot zette Sterrehof’s Dante in de zogenaamde kleine Grote Prijs op 1.45m de lijn van eerder in de week voort. Ook hier volgde met Marc geen enkele springfout in het basisparcours, maar werd wel de toegestane tijd licht overschreden. Het ene strafpunt was onder aan de streep voldoende voor de twaalfde plaats en de laatste volgprijs.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier