Sterrehof’s Cayetano Z geplaatst in Grote Prijs Salzburg

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Cayetano en Calimero in de prijzen in hoofdrubrieken CSI Salzburg

Het altijd sfeervolle Amadeus Indoors Horse concours in Salzburg leverde dit jaar diverse mooie resultaten op, al stond er ook een enkele tegenvaller tegenover. Dit dubbele gevoel overheerste vooral in de Grote Prijs. In eigen land was Julia met Sterrehof’s Cayetano Z uitstekend onderweg in de hoofdrubriek door het zware basisparcours probleemloos te overwinnen. Helaas zat een dergelijk vervolg er in de barrage niet in, waardoor ons topduo bleef steken op een nog altijd nette tiende plaats, goed voor een volgprijs. Sterrehof’s Calimero en Marc waren een dag eerder op dreef in het 1.55m met barrage. In de een na belangrijkste rubriek van het Oostenrijkse concours brachten een foutloze basisomloop en een bekeken bereden barrage met één springfout ons tweetal naar de achtste plaats.

Comeback Edinus

Bijzonder mooi was tot slot de comeback van Sterrehof’s Edinus in de internationale springpiste. Na een wedstrijdloze periode van enkele maanden liet Edinus weer een goede indruk achter. Hij opende het concours met enkele tijdfouten in een 1.45m rubriek en kwam op vrijdag in het 1.50m direct op tijd uit op 5 strafpunten. In deze rubriek viel Cayetano Z met een foutloze ronde net buiten de prijzen.

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier