Sterrehof’s Centolina schenkt ons prachtig merrieveulen

Het laatste nieuws over ons bedrijf en onze paarden.

Nieuwste aanwinst: opvallend merrieveulen van Donthargos uit Sterrehof's Centolina

Sterrehof’s Centolina is moeder geworden van een veelbelovend merrieveulen. Vader is Donthargos, een talentvolle nakomeling van de bekende Grand Prix-hengst Don Diarado (Maurice Tebbel) uit een merrie van Conthargos.

Moeder Centolina behoort tot onze topmerries. Deze vruchtbare dochter van Cento voorzag ons al van diverse nakomelingen en is genetisch zeer interessant te noemen. Ze liep met Marc succesvol op internationaal niveau en is een zus van zes andere internationale paarden, waarvan er drie op 1.60m-niveau geklasseerd zijn.

Centolina’s oudste nakomeling, de door ons gefokte, zesjarige Lentolina S (v. Sterrehof’s Great Blue) loopt al internationaal bij de jonge paarden. Ook van de nieuwste aanwinst van onze schimmelmerrie hebben we op basis van genetische achtergrond, type en beweging reeds de nodige verwachtigen:

Uitgelicht

Op Stoeterij Sterrehof zijn talentvolle springpaarden in diverse leeftijdscategorieën aanwezig. Klik op een foto voor meer informatie over het betreffende paard of ga naar het totaaloverzicht. Voor het actuele verkoopaanbod kan contact worden opgenomen.

ONZE PARTNERS

anemone Horsemanager avo
parapaard synovium schuurmanomheiningen

Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier